Шопингът преди пролетните празници винаги е свързан с много положителни емоции

...
Шопингът преди пролетните празници винаги е свързан с много положителни емоции
Коментари Харесай

Новите колекции на световни модни брандове вече са налични в TRIA CITY CENTER

Шопингът преди пролетните празници винаги е обвързван с доста позитивни страсти

Всички в Бургас знаят коя е местоположението, събираща под един покрив международни фешън марки като BOSS, ARMANI EXCHANGE, EA7, EMPORIO ARMANI UNDERWEAR, DKNY, TOMMY HILFIGER и CALVIN KLEIN. В Tria City Center към този момент са налични новите сбирки The Spring/Summer 2024.

На партерното равнище и на първия етаж  ще откриете постоянно настоящите, стилни и удобни модели на маркате, чийто фенове в целия свят избират да носят още веднъж и още веднъж.

„ Разнообразието на облекла и аксесоари е голямо и това доста подхожда на нашите клиенти от всички възрасти “, коментират  от мениджмънта на центъра.

От Tria City Center сюрпризират и с атрактивни отстъпки на всички марки. Този уикенд за всички модели облекла и аксесоари от новите сбирки можете да получите до 25% отстъпка от формалната цена.

Предимството да посетите физически магазин е несъмнено, тъй като по този метод ще изберете най-подходящия за вас размер още в пробната. Шопингът онлайн също набира скорост. На можете да напълните виртуалната си кошница също на преференциални цени.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР